AANBEVOLEN PRODUCTEN

Wie reeds bij mij op consultatie geweest is weet dat ik geen rekken vol staan heb met "aan te bevelen producten". Ik hou niet van die stijl en wil ook geen bepaalde producten te koop aanbieden in mijn praktijk. Ik wil hier wel een aantal zaken in "the picture" zetten omdat ik daar wel 100% achtersta. Af en toe post ik hier ook iets over op mijn Instagram profile --->


Als diëtiste heb ik heel wat kennis over voedingssupplementen.  Kwaliteit is hier heel belangrijk. De wetgeving rond voedingssuppletie is niet altijd zo streng, wat maakt dat er ook heel wat rommel tussen zit.  Het is niet  eenvoudig om een bepaalde firma te linken aan alle voedingssupplementen. Elkeen heeft een beetje zijn specialiteit.  Eén vrouw die ik in het bijzonder volg is Amandine De Paepe van Insentials.  Klik op de afbeelding hiernaast en je komt meer te weten over haar en haar zelf op punt gesteld supplementen.

Bestel je graag iets uit haar webshop?

--> Met de code " 4Health" krijg je 5% extra reductie.

Een aanrader is eveneens haar boek " Er ligt meer op je lever dan je denkt " !!


The Better Cookie

Ik krijg bijna dagelijks de vraag: "welk koekje mag ik eten?". "Wat zijn gezonde koeken?". Tot voor kort had ik hier geen antwoord op.

The bettter cookie is fenomenaal anders dan alle andere koeken. Deze koek levert goede "onverzadige vetten", bevat 50% minder suiker dan andere "gezonde" koeken, is vezelrijk en bovendien biologisch. Dit is het eerste Belgische Nutriscore A speculoosje, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Dit is een product van Karma-Karma.